Beoordeeld met een 8 na 2751 beoordelingen

Heren ondergoed: natuurlijk van Sloggi

Als u op zoek bent voor hoge kwaliteit heren ondergoed, dan heeft Sloggies een breed assortiment voor iedere gelegenheid. Door 35 jaar ervaring, vindt u verschillende modellen heren ondergoed – met variaties in samenstelling en uitstraling. Door de verschillende series biedt Sloggi een assortiment heren ondergoed dat ook nog eens aansluit bij uw kledingstijl – met een maximaal draagcomfort. Heren ondergoed van Sloggi is dan ook onmisbaar in de kast van iedere man!

1-36 van 103 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-36 van 103 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sloggi  voor heren: verschillende collecties voor iedere gelegenheid

Sloggi voor heren biedt voor iedere gelegenheid een shirt, hemd, slip of boxer. U kunt hierbij denken aan verschillende modellen die steeds terugkeren in verschillende stijlen. Als u fan bent van een bepaald type onderbroek, dan vindt u deze in alle collecties terug! Ondergoed voor iedere dag vindt u in de Basic-collectie, dat u de kans geeft een enkelpack of een voordelig dubbelpack aan te schaffen. Voor de sportieve man, vindt u bij Sloggi voor heren de Active Silver Plus en de Explorer Collectie. Voor modieuze prints en pasvormen bent u bij de Upgrade-collectie aan het juiste adres, of kunt u kiezen voor een Match Dubbelpack. Uiteraard kunt u uw slips of shorts samen kopen met een T-shirt of Tank. Als u levenslange garantie wilt, dan kiest u best voor de nieuwe EverNew-collectie.

Sloggi-herenondergoed: kwaliteit gegarandeerd

Sloggi garandeert kwaliteitsvol ondergoed en shirts. Sloggi-herenondergoed wordt dan ook geproduceerd met de meest moderne technieken. Luchtig Supima-katoen is duurzaam en gaat lang mee. Bovendien pluist het katoen niet en blijft het zijn vorm en kleur lang houden. Lenzing Micromodal Air voelt aan als katoen en is 20 % fijner dan gewone Micromodal. Zoekt u kwaliteitsvol ondergoed dat lang meegaat, kies dan voor Sloggi-herenondergoed.