Sloggi-sportkleding voor heren

Ben je op zoek naar een ideaal sportoutfit? Van Sloggi zijn hele comfortabele sportshirts voor heren verkrijgbaar. Deze shirts voelen verkoelend aan als je het warm hebt. Speciaal materiaal zorgt ervoor dat zweet zo snel mogelijk wordt afgevoerd. Aan de kleinste details is veel zorg en aandacht besteed. Sommige sportshirts van Sloggi hebben bijvoorbeeld geen wasetiket dat kan irriteren, maar een geprint wash-seal. Met Sloggi-sportkleding geniet je van een groot comfort tijdens het sporten!

Sloggi-sportkleding voor heren

Ben je op zoek naar een ideaal sportoutfit? Van Sloggi zijn hele comfortabele sportshirts voor heren verkrijgbaar. Deze shirts voelen verkoelend aan als je het warm hebt. Speciaal materiaal zorgt ervoor dat zweet zo snel mogelijk wordt afgevoerd. Aan de kleinste details is veel zorg en aandacht besteed. Sommige sportshirts van Sloggi hebben bijvoorbeeld geen wasetiket dat kan irriteren, maar een geprint wash-seal. Met Sloggi-sportkleding geniet je van een groot comfort tijdens het sporten!Filter

Sloggi-sportshirts voor heren

Ga je regelmatig sporten? Dan is een Sloggi-sportshirt heel prettig om te dragen. Natuurlijk kun je sporten in een gewoon, katoenen shirt, maar een sportshirt is veel aangenamer. Een sportshirt is gemaakt van materiaal dat ervoor zorgt dat vocht snel wordt afgevoerd. Ook houdt een sportshirt je lichaamstemperatuur zoveel mogelijk op peil.

Sloggi-mOve FLY en mOve Flex

Bekende Sloggi-series van sportkleding zijn mOve FLY en mOve Flex. Sloggi-sportshirts van mOve FLY en mOve Flex is deels gemaakt van de thermo-regulerende stof HeiQ SmartTemp die koud aanvoelt als het warm is en andersom. Zou houd je je lichaamstemperatuur in balans. De mesh-stukken in mOve FLY-sportshirts voor heren hebben een ventilerende functie. Dit materiaal laat heel goed lucht door. Met de Sloggi-sportkleding van mOve FLY en mOve Flex ben je optimaal voorbereid voor het sporten!

Sloggi-sportshirts voor heren kopen

Ervaar zelf het comfort van Sloggi-sportkleding en bestel vandaag nog jouw gewenste Sloggi-sportshirts voor heren online via Sloggies.nl! Wij zorgen ervoor dat jij de bestelde sportkleding zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt. Profiteer van voordelige prijzen en een snelle levering!