Sloggi-herenshirts met korte mouwen

Een Sloggi-herenshirt met korte mouwen is ideaal voor elk seizoen. Je draagt dit als ondershirt  onder je kleren óf als zomershirt. Houd je meer van een V-hals of past een ronde hals beter bij je? Aan jou de keus. Zoek je shirts voor tijdens het sporten? Van Sloggi zijn ook sportshirts verkrijgbaar. Hieronder tref je ons complete assortiment Sloggi-herenshirts met korte mouwen aan.

Sloggi-herenshirts met korte mouwen

Een Sloggi-herenshirt met korte mouwen is ideaal voor elk seizoen. Je draagt dit als ondershirt  onder je kleren óf als zomershirt. Houd je meer van een V-hals of past een ronde hals beter bij je? Aan jou de keus. Zoek je shirts voor tijdens het sporten? Van Sloggi zijn ook sportshirts verkrijgbaar. Hieronder tref je ons complete assortiment Sloggi-herenshirts met korte mouwen aan.Filter

Herenshirts met ronde hals of V-hals

Bij het kopen van een herenshirt let je natuurlijk op de kleur, de maat en de pasvorm. Vergeet je ook niet op de halslijn te letten? Hoewel een shirt met een ronde hals en een shirt met een V-hals allebei positieve kanten hebben, is het goed om te kijken welke het beste bij jou staat. Als je een heel rond hoofd hebt, staat een ronde halslijn over het algemeen beter. Ben je wat hoekiger van postuur en heb je een vrij lang hoofd, dan staat een V-hals mogelijk beter. Is het de bedoeling dat je het shirt onder een trui met een vrij lage, ronde hals draagt? Dan staat een shirt met een ronde hals hier waarschijnlijk beter onder, om maar iets te noemen.

Oversized t-shirt voor heren

Sommige T-shirts van Sloggi zijn vrij lang. Deze oversized t-shirts zijn bijvoorbeeld een goede keus als je een vrij lang postuur hebt. Maar ook als je dat niet hebt, kun je voor een oversized t-shirt kiezen, bijvoorbeeld omdat je dit het mooist vindt staan of het prettigst vindt zitten.

Zomershirts voor heren

Ben je op zoek naar een zomershirt voor heren? De shirts van Sloggi hebben alle eigenschappen die je maar wenst voor een zomershirt. De shirts zijn gemaakt van lekker soepel, ademend materiaal. Dat is perfect voor warme dagen. Sloggi-zomershirts voor heren zijn verkrijgbaar in allerlei basic kleuren die nooit vervelen.

Sloggi-sportshirts

Sloggi-sportshirts voor heren zijn speciaal gemaakt om te dragen tijdens het sporten. Sommige sportshirts van Sloggi zijn gemaakt van HeiQ SmartTemp, een thermo-regulerend stof die de temperatuur reguleert. Als het warm is, voelt deze stof koud aan en andersom. Voor een sportshirt is dit dus perfect materiaal. Sommige sportshirts zijn afgezet met bi-elastische stukken meshmateriaal voor extra luchtdoorlaatbaarheid en vochtafvoer.

Sloggi-herenshirts met korte mouwen kopen

Heb je de juiste Sloggi-herenshirts met korte mouwen gevonden? Bestel die dan online via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat jij de bestelde shirts zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt! Ontvang je onze online nieuwsbrief nog niet? Meld je dan hiervoor aan. Dan houden wij je op de hoogte van aantrekkelijke kortingsacties van Sloggies!