Beoordeeld met een 8 na 2751 beoordelingen

Online een comfortabele string kopen

Voor onder een strakke broek of jeans kan het fijn zijn om een string te kopen. U heeft dan hetzelfde comfort als een slip maar het bedekt de billen bijna niet. Door zo’n strakke broek ziet u dan geen randen van ondergoed en is uw ondergoed vrijwel onzichtbaar. Strings zijn niet alleen functioneel, maar ze kunnen ook erg sexy zijn. Omdat deze de billen niet bedekt, is de string minder verhullend en kunt u hierdoor veel verschillende verleidelijke modellen string kopen. De zijkant van een string is smal, waardoor er veel variaties in mogelijk zijn.

Verschillende soorten damesstrings

Een damesstring is dus verkrijgbaar in verschillende soorten en modellen. U kunt hierbij denken aan een basisstring, die onzichtbaar is onder uw kleding en ook nog eens comfortabel aanvoelt. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een damesstring van kant, met dezelfde comfortabele pasvorm. Uw vrouwelijkheid wordt hiermee nog eens extra benadrukt en doet u sexy voelen, terwijl u nog steeds van hetzelfde draagcomfort geniet.

Combineer uw damesstring

Als u liever geen slip draagt die uw billen helemaal niet bedekt, dan kunt u misschien even kijken bij het hipsterondergoed. Dat ondergoed bedekt de helft van uw billen, maar de pasvorm en uitstraling komen overeen met die van een string. Vergeet u ook niet uw Sloggi-string te combineren met een bh, shirt of top uit dezelfde of een andere collectie.