Beoordeeld met een 8 na 2751 beoordelingen

Kanten slips: verleidelijk maar comfortabel!

Naast dagelijkse basic ondergoed, beschikt iedere vrouw wel over een grote collectie verleidelijke lingerie. Want ook al ziet niemand het, u voelt zich goed wanneer u mooie lingerie draagt. U heeft daarom een ruime keuze uit mooie maar ook comfortabele kanten slips bij Sloggies. U kunt hierbij denken aan slips die totaal van kant zijn, welke dan wel een katoenen kruisje bevatten. Deze kanten slips zijn uiterst comfortabel; ze zijn in elk model slip verkrijgbaar en bovendien voelen de slips erg zacht aan.

De kanten slips uit de Light Lace bijvoorbeeld, hebben dezelfde geschulpte randen aan de achterzijde zoals de Light serie. Bovendien zijn deze ondanks hun kanten verschijning, onzichtbaar onder kleding. Bekijkt u snel alle modellen kanten slips!

Wilt u liever geen volledige kanten slips?

Als u liever geen volledige kanten slips draagt, dan kunt u een slip met kant bestellen. Deze slip met kant heeft dan bijvoorbeeld een bovenrand of een middenstuk met kant. Op die manier geniet u van hetzelfde draagcomfort van een gewone slip, maar ervaart u toch het gevoel en de uiterlijke verschijning van verleidelijke lingerie. Kies voor een slip met kant bij Sloggies.nl voor een vrouwelijke feeling met een hoog draagcomfort!