Beoordeeld met een 8 na 2751 beoordelingen

Dames boxershorts kunnen niet ontbreken in uw garderobe

Als u het fijn vindt om wat meer stof rond uw billen te hebben, dan kunt u het beste gaan voor dames boxershorts. De shorts bieden bij uw heupen wat meer ondersteuning omdat de zijkanten wat breder zijn dan een reguliere onderbroek. Doordat ze aan de zijkant wat breder zijn, kruipen ze niet op. De hoogte van de dames boxershorts lopen vaak wel gelijk met een reguliere onderbroek, maar dames boxershorts pakken uw billen helemaal in. Soms hebben shorts ook nog korte pijpjes, maar het model kan per serie wat verschillen in pasvorm.

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Verschillende modellen dames boxers

Dames boxers zijn in veel verschillende collecties verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor dames boxers uit de Light-collectie, de Light Cotton, Light Ultra Soft, Light Lace en Feel Sensation-collectie. Al die collecties staan bekend om hun onzichtbare werking onder kleding: zelfs de strakste jurk of jeans laat geen sporen van ondergoed zien. Voor extra comfort kiest u dan de Double Comfort Short of de Sensual Fresh Short.

Combineer uw Sloggi-boxer

Alle soorten Sloggi-boxers zijn verkrijgbaar in een collectie waar u ook andere modellen uit kunt bestellen. Zo kunt u de slips afwisselen. Vergeet ook geen bijpassend bovenstuk te bestellen om uw ondergoedoutfit compleet te maken.