Beoordeeld met een 8 na 2751 beoordelingen

Een comfortabel heren hemd bij Sloggies bestellen

Als u het dragen van uw kleding wat comfortabeler wilt maken, kunt u ervoor kiezen een comfortabel heren hemd van sloggies onder uw kleding te dragen. Als eerste laag op uw huid onder uw gewone kleding draagt u dan een hemd. Het kan zijn dat een overhemd niet zo fijn voelt op de huid, maar het dragen van een hemd onder een overhemd zorgt er ook voor dat het overhemd langer fris blijft. Uw heren hemd vangt uw nare geurtjes op en reguleert uw vocht, waardoor uw overhemd dan beter zijn kleur behoudt. Lekker voor in de wat koudere dagen, want een heren hemd houdt de warmte van uw lijf onder uw kleding. Zonder kou en irritaties komt u de dag door!

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Verschillende modellen hemden kopen

Dankzij de verschillende modellen in hemden, kunt u een model hemd kiezen dat bij u en uw bovenshirt of overhemd past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hemd of een tanktop. Een tanktop heeft vaak een wat hogere kraag en lijkt op een T-shirt, maar heeft geen mouwen. Een hemd of vest is dan vaak wat lager uitgesneden bij de hals, zodat ze ook niet tevoorschijn komen als u er een wat lager bovenstuk op draagt. Ook de bandjes zijn wat smaller dan bij een tank. Dankzij de verschillende collecties beschikt u over een ruime keuze aan hemden.

Sloggi-hemd: straks wilt u niks anders meer

Een Sloggi-hemd is dan ook zeker uniek. U koopt het samen met een slip of short, zodat het model en de samenstelling hetzelfde aanvoelen. Zo voelt u zich de hele dag door pico bello in uw Sloggi-hemd!