Beoordeeld met een 8 na 2751 beoordelingen

Sloggi aanbieding: voordelig sloggi ondergoed!

Als u niet teveel wilt betalen voor uw Sloggi ondergoed maar wel de hoge kwaliteit zoals u gewend bent: dan is de sloggi aanbieding voor u het moment om uw ondergoed-garderobe te vernieuwen. Het hele jaar door zijn er verschillende artikelen in de aanbieding, maar 3 keer per jaar vindt er een Sloggi aanbieding plaats.

De Sloggi aanbieding 2017 luidt: 2 + 1 gratis op (bijna) alle Sloggies! Bij ons is dit een 2+ 1 gratis = 33,33 % korting. Dat is dus dezelfde korting, alleen hoeft u niet per 3 stuks te bestellen! De korting van 33,33% is per artikel toegepast, dus de prijs die u ziet is de actie-prijs. Bestelt u dan gewoon het aantal artikelen dat u wilt ontvangen. U hoeft dus niet per 3 stuks bestellen, want met 1 stuk geniet u ook gewoon van de korting!

 

De Sloggi actie is inmiddels afgelopen! De volgende actie zal aan het einde van het jaar plaatsvinden. Houd de website in de gaten of schrijf u in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties!

 

1-36 van 228 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7

1-36 van 228 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7

Actievoorwaarden

De nationale Sloggi-actie die een aantal keer per jaar plaatsvindt, is 3 halen 2 betalen, wat neerkomt op een korting van wel 33,33 %. Op de webshop is de korting al per artikel verrekend; waardoor u niet per se 3 stuks hoeft te bestellen. Bijna alle Sloggi-artikels worden meegenomen in de Sloggi-actie. Bij het artikel staat ook aangegeven of het meegenomen is in de Sloggi-actie 2017.

Sloggi-aanbieding: 4 halen 3 betalen

Was u op zoek naar de Sloggi-aanbieding van 4 halen 3 betalen? Dan zoekt u een multipack van de Basic-collectie voor dames: 4 stuks in 1 verpakking waarvan u er maar 3 hoeft te betalen. Voor de heren zijn er voordelige dubbelpacks van de Basic-collectie. Dat is dus altijd voordeel, het hele jaar door!