Betalingsmogelijkheden

Er zijn momenteel 8 betaalmogelijkheden voor het afrekenen van uw Sloggi ondergoed.

Vooruitbetalen

De overboeking is een betaalmethode waarbij de koper het initiatief heeft. De koper geeft opdracht tot het overboeken van het geld van zijn rekening naar die van de verkoper, of derde partij die gemachtigd is de gelden te ontvangen, in ons geval MultiSafepay. Dit doet de koper via zijn telebankier software of door het invullen van een overboekingsformulier en dat te versturen naar zijn bank. Tevens bieden veel banken de mogelijkheid om telefonisch opdracht te geven tot het overboeken van het geld.

Vervolgens handelt MultiSafepay uw betaling af. Dat betekent dat MultiSafepay het geld van u ontvangt en het doorbetaalt aan Sloggies.nl waar u iets bij heeft gekocht. Op het moment dat het geld door MultiSafepay wordt ontvangen, wordt Sloggies.nl hiervan op de hoogte gesteld en wordt uw bestelling verstuurd.

Via iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen

 • iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
 • Controle en overzicht op de betaling
 • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, Postbank en Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij Sloggies.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Mocht er onverwacht een storing optreden met de iDEAL betalingen dan kunt u altijd het bedrag rechtstreeks naar ons overmaken op  ING nummer NL55 INGB 0007 3153 52 t.n.v. Vetex te Eindhoven onder vermelding van uw ordernummer.


Paypal

PayPal is een veilige manier om online te betalen. Gerenommeerde tools voor fraudebescherming en de mogelijkheid te betalen zonder uw financiële informatie door te geven, verlagen de risico's. Uw veiligheid wordt verder beschermd door de aankoopbescherming van PayPal en een toegewijde klantenservice.

Het e-mail adres wat u ziet is het adres van onze winkel waar onze webwinkel aan is gekoppeld.


Achteraf betalen

De voordelen van achteraf betalen voor u:

 • De meest veilige manier van betalen
 • Binnen de gestelde betaaltermijn zelf kiezen wanneer er betaald wordt.
 • Pas betalen zodra het bestelde product in goede staat ontvangen is.
 • Veiliger en eenvoudiger dan "onder rembours". Er wordt niet aan de deur afgerekend en u kunt het product eerst bekijken.
 • Eenvoudige betaalwijze. U hoeft geen bankpas en bankreader te gebruiken.


Bij achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar MultiFactor.

Indien akkoord kunt u achteraf betalen en ontvangt u van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen. De afhandeling van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan MultiFactor. Op onze factuur staat aangegeven hoe u (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen. Voor uw gemak ontvangt u van ons ook een e-mail met een betaalkoppeling, waarmee u de factuur ook kunt betalen.

U dient dit vakje aan te klikken om aan te geven dat u akkoord gaat met de Algemene voorwaarden. Deze Algemene voorwaarden kunt u hier lezen.

Let op: Achteraf betalen kost 1,95 euro extra per bestelling. Na ontvangst van jouw bestelling, heb je 14 dagen de tijd om de rekening te betalen. Je ontvangt de factuur bij de bestelling en per email. Betaal je de rekening niet binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, dan ontvang je per email een herinnering. Ontvangen wij na de herinnering het factuurbedrag nog niet, dan dragen wij de vordering over aan het incassobureau MultiFactor.

Alle kosten voor het niet op tijd betalen, zijn ook voor jouw rekening.

 

Bancontant/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

De volgende banken zijn aangesloten bij Bancontant / MisterCash:

 • Dexia
 • Fortis 
 • ING
 • FINTRO
 • KBC
 • CBC
 • AXA Bank
 • VDK Spaarbank


Sofort DIRECTebanking

Deze methode is beschikbaar voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en enkele Belgische banken. Het Sofort systeem legt direct contact met uw bank waardoor u veilig kunt betalen.


De afhandeling van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Sisow, www.sisow.nl en MultiSafepay, www.multisafepay.com

 

Visa en Mastercard

Laden...
Up